Alle Remmen Los Inschuur compleet met o.a. The Wetnecks, Heinoos en Pater Moeskroen

Wetnecks
Alle Remmen Los Inschuur compleet met o.a. The Wetnecks, Heinoos en Pater Moeskroen
Door sjoertb op 20 augustus 2019 - 10:31 1 Het programma van de eerste "Inschuur editie" van Alle Remmen Los is rond. Het succes van de twee buitenedities vroeg om uitbreiding en daarom gaat het feestje nog even door in het najaar.

Eerder werden al Rowwen Hèze, Mooi Wark en BZB aangekondigd. Nu zijn ook Pater Moeskroen, The Wetnecks, Wc Experience en Høken Met De Heinoos bevestigd. Daarmee is de line-up rond.

Alle Remmen Los biedt een alternatief op alle hippe festivals en gaat voor høken, daldeejen, brekken, knappen, begaaien en angoan. Geen exotische acts en dure IPA's maar gewoon rock, bier en boerengezelligheid.

Op zaterdag 16 november wordt Alle Remmen Los Inschuur gehouden in Manege De Molenheide in Schijndel. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het festival.

Foto: The Wetnecks door Rene ObdeijnPopronde 2019 news

POPRONDE-PROGRAMMA'S VAN GOUDA, HEERLEN, DELFT,...Weer vijf steden hebben hun Popronde-programma onthuld. Popronde is het...

Lowlands 2019

LAST-MINUTE AFZEGGING VOOR LOWLANDS: IAMDDB Slecht nieuws voor fans van IAMDDB , de Britse rapper / zangeres kan vanwege...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.