Festivaltips voor dit weekend: o.a. Mysteryland, Uitmarkt, Strandfestival ZAND

Sfeer Festivalpubliek Mysteryland 2017
Festivaltips voor dit weekend: o.a. Mysteryland, Uitmarkt, Strandfestival ZAND
Door Cartman91 op 23 augustus 2019 - 12:32 1 Komend weekend is er weer genoeg te beleven op festival gebied, het is dus voor te stellen dat je door de bomen de festivalweide niet meer ziet. Vandaar onze tiplijst voor deze week, met onder meer Mysteryland, Uitmarkt, Once In A Blue Moon, Strandfestival ZAND, Rock En Seine en meer. Het volledige overzicht vind je hieronder:

Mysteryland
23 t/m 25 augustus, Vijfhuizen
Dit dancefestival bestaat al sinds 1993, waarmee het meteen het langstlopende dancefestival ter wereld is. Dit jaar staan onder meer Groove Armada, Diplo, Showtek, Martin Garrix, Headhunterz, Korsakoff, Nicky Romero, Sunnery James & Ryan Marciano en Dimitri Vegas & Like Mike op het programma.

Meer informatie via: Mysteryland


Uitmarkt
23 t/m 25 augustus, Amsterdam
De traditionele opening van het culturele seizoen, waar je kan genieten van (klassieke) muziek, dans, cabaret, film, literatuur en toneel / musicals. Op het programma onder meer The Kik, Aafke Romeijn, Roué Verveer, Erik van Muiswinkel, Rayen Panday, Pepijn Schoneveld, Kasper van der Laan, Ruben Hein, Darlyn, Beryl Anne, Victor Luis van Es, Kasper van Kooten, Fuad Hassen en meer. Toegang tot de evenementen, die verspreidt over het centrum van de stad plaatsvinden is gratis!

Meer informatie via: Uitmarkt


Once In A Blue Moon
24 augustus, Amsterdam
Alweer de tweede editie van het festival dat plaatsvindt in het Amsterdamse Bos. Op het affiche staan o.a. Eels, Courtney Barnett, Israel Nash, The Grand East, John Moreland, The Waterboys, Michelle David & The Gospel Sessions en Stef Kamil Carlens.

Meer informatie via: Once In A Blue Moon


Strandfestival ZAND
24 augustus, Almere
Met het zomerse weer op komst is het heerlijk om met je voetjes in het zand en een drankje in de hand van live muziek te genieten. Dat kan op dit festival, dat voor de 12e keer georganiseerd wordt op het strand van Almere. Onder meer Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Ronnie Flex, Jeroen van der Boom, The Dirty Daddies, Maan, Lucas & Steve, Charly Lownoise & Mental Theo en Kris Kross Amsterdam staan geprogrammeerd.

Meer informatie via: Strandfestival ZAND


Mixtream Festival
25 augustus, Heerhugowaard
Op dit gratis toegankelijke festival dat plaatsvindt in het groene hart van Heerhugowaard staan dit jaar o.a Brainpower, Joost, Dune, Bizkit Park, Los Paja Brava, Acid Jeff, Black Operator en 3 Point Landing.

Meer informatie via: Mixtream Festival


Rock En Seine
23 t/m 25 augustus, Parijs (FR)
Een van de grootste festivals in Frankrijk, waar de grote der aarde komen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere The Cure, Bring Me The Horizon, Foals, Aphex Twin, Two Door Cinema Club, Royal Blood, Johnny Marr, Major Lazer en Balthazar.

Meer informatie via: Rock En Seine


Volledig overzicht
Natuurlijk kun je onze festivalagenda raadplegen voor het complete aanbod.Wild Rooster Festival news

WILD ROOSTER FESTIVAL KOMT VOOR HET EERST MET EEN...Afgelopen weekend vond het Wild Rooster Festival plaats in Den Haag, waar het...

Roadburn 2020 news

EERSTE NAMEN VOOR ROADBURN BEKEND GEMAAKT (O.A. EMMA... Voor de 2020 editie van Roadburn in Tilburg zijn vandaag de eerste namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.