Winnen: 2x2 kaarten voor Pure&Crafted Festival 2019

Pure & Crafted Festival
Winnen: 2x2 kaarten voor Pure&Crafted Festival 2019
Door sjoertb op 29 augustus 2019 - 10:36 1 Na drie eerdere Berlijnse edities in 2015, 2016 en 2017 -alsmede een spraakmakende internationale ‘On The Road’ editie in 2018- verhuist het bijzondere Pure&Crafted Festival in september naar Amsterdam. Op het programma staan onder meer Blaudzun, Indian Askin, Tim Vantol, Sons, EUT, Tape Toy, Black Mirrors en Bad Nerves.

Evenementenlocatie Taets Art and Event Park in het Westelijk Havengebied van Amsterdam is op zaterdag 28 september het decor van muziek; motorcycle culture en lifestyle. Een dag eerder (op vrijdag 27 september) wordt dit enerverende weekend gekickstart middels een sfeervolle clubnight in Amsterdam. Op zondag 29 september vindt vervolgens The Distinguished Gentleman’s Ride plaats die start nabij park.

Liefhebbers van motorrijden en van (custom made) motorfietsen kunnen zich laten inspireren door nieuwe -of juist vintage- modellen. Daarnaast is er de adembenemende klassieke Wall of Death waar waaghalzen van de Ken Fox Troupe op vintage motorbikes aantonen nog immer de meesters van de steile wand te zijn.

Zou je het festival graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Pure&Crafted 2019'.

Deze winactie loopt tot en met 4 september.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefSnollebollekes

SNOLLEBOLLEKES EN JEROEN VAN DER BOOM OP FEEST VAN...Radio-duo Coen & Sander vieren dat ze 15 jaar samen zijn met een eigen...

baroeg open air

ZUIDERPARK-FESTIVALS WAARONDER BAROEG OPEN AIR GAAN... Gister werden betrokkenen en liefhebbers van de festivals Baroeg Open Air...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.