In the picture: o.a Celeste, Ayreon, The Ex / Thurston Moore

review: Celeste - 17/09 - Paradiso Celeste
In the picture: o.a Celeste, Ayreon, The Ex / Thurston Moore
Door brittcrooswijk op 18 september 2019 - 15:39 1 Afgelopen week waren er weer veel concerten en festivals waar onze reporters van Podiuminfo en Festivalinfo ter plaatse waren om mooie foto's te maken. Hieronder weer ons wekelijkse overzicht met dit keer Celeste, Ayreon, The Ex / Thurston Moore, Higher Brothers, Breda Barst, Appelpop, Baroeg Open Air en Dope Lemon.

Celeste @Paradiso

Celeste (foto: Andrea Roell)


Nadat ze bij Into The Great Wide Open iedereen heeft weggeblazen, staat Celeste in een strak uitverkochte Paradiso! Bekijk het fotoverslag van Celeste hier.


Ayreon @013

Ayreon (foto: Nico Reinders)


Ayreon gaf afgelopen week maar liefst vier clubshows in 013. Hierbij trok hij samen met tal van muzikale gasten (o.a. Fish, Anneke van Giersbergen en Damian Wilson) alles uit de kast. Check hier ons fotoverslag.


The Ex / Thurston Moore @Doornroosje

The Ex (foto: Bernard Bodt)


The Ex bestaat 40 jaar en dat wordt met een feestje in Doornroosje gevierd.
Hier vind je ons complete verslag van The Ex / Thurston Moore in Doornroosje.


Higher Brothers @Melkweg

Higher Brothers (foto: Nicola Padus)


Vorig weekend stonden de jongens van Higher Brothers in de Melkweg. De Aziatische rapcrew maakte er een mooi feestje van!
Hier vind je het hele verslag van Higher Brothers in de Melkweg.


Breda Barst

(foto: Marc de Jong)


Het was weer volop genieten bij de 24ste Breda Barst. Een zonovergoten Park Valkenberg met een keur aan muzikale diversiteit. Onder andere Indian Askin, Tape Toy en Fata Boom waren op het festival te vinden. Bekijk hier de foto's van Breda Barst.

Appelpop

Merol (foto: Melanie Charlaine)


Een van de grootste gratis festivals van Nederland huisde dit jaar wederom grote namen. Onder andere Kraantje Pappie, De Staat, Within Temptation en Merol traden op op het festival. Bekijk het hele verslag van Appelpop hier.

Baroeg Open Air

Boskat (foto: Anja De Bruijn)


Even was het onzeker of Baroeg Open Air 2019 wel door kon gaan, maar gelukkig konden de vele bezoekers weer genieten van de alternatieve muziek. Onder andere Samael, Scotch, Boskat en The Wild Romance traden op. Bekijk het hele verslag van Baroeg Open Air hier.


Dope Lemon @Melkweg

Dope Lemon (foto: Andea Roell)


Dope Lemon is het soloproject van Angus Stone. Het allereerste concert in Nederland werd gehouden in de Melkweg. Foto's van Dope Lemon in de Melkweg vind je hier.


Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.


15 jaar Coen en Sander

OOK O.A. JEBROER, DRIES ROELVINK EN KRIS KROSS OP...Om te vieren dat ze 15 jaar samen zijn komt radio-duo Coen & Sander met...

Werchter Boutique 2019

TAYLOR SWIFT NAAR WERCHTER BOUTIQUE, ROSKILDE EN... Zojuist maakt Taylor Swift bekend dat ze volgend jaar op twee Europese...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.