Winnen: 2x2 kaarten voor London Calling met o.a. Sea Girls en EUT

EUT
Winnen: 2x2 kaarten voor London Calling met o.a. Sea Girls en EUT
Door op 1London Calling begon meer dan 25 jaar geleden als showcasefestival voor de nieuwste beloftes uit Groot-Brittannië. Tegenwoordig spelen er ook nieuwe, spraakmakende alternatieve bands uit de hele wereld. Bands als Blur, Franz Ferdinand, The Libertines, Tame Impala, Mac DeMarco, Florence & the Machine en Editors werden op dit festival aan het Nederlandse publiek voorgesteld.

Op de aankomende editie in Paradiso op 25 en 26 oktober vind je onder meer EUT (foto), The Murder Capital, Sea Girls, Sheer Mag, Heavy Lungs, Far Caspian, Orville Peck, Imperial Wax, Do Nothing en The Twilight Sad. Bekijk hier de hele line-up.

Zou je het festival graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 weekendkaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'London Calling 2019'.

Deze winactie loopt tot en met 21 oktober.Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

ESNS KONDIGT START KAARTVERKOOP AAN EN BEVESTIGT...De eerste namen die komen optreden op Noorderslag 2020 zijn bevestigd. Het...

Pohoda 2019

THOM YORKE NAAR POHODA 2020 Vandaag is bekend gemaakt dat Thom Yorke zal terugkeren naar Pohoda...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.