In the picture: o.a. New Fall Festival, Duncan Laurence, Nona, Kiefer Sutherland, UB40, Roxeanne Haz

Nona - Bitterzoet news_groot
In the picture: o.a. New Fall Festival, Duncan Laurence, Nona, Kiefer Sutherland, UB40,...
Door Cartman91 op 16 oktober 2019 - 13:221Het festivalseizoen loopt langzaam ten einde, de concerten gaan wel onverbiddelijk door. Bij deze optredens zijn regelmatig onze fotografen aanwezig om mooie kiekjes te maken. Hierbij dan ons wekelijkse overzicht, met deze week onder meer New Fall Festival, Duncan Laurence, Nona, Kiefer Sutherland, UB40, Roxeanne Hazes en meer.


New Fall Festival (DE)

Sam Vance-Law (foto: Andrea Roell)


In het Duitse Dusseldorf vond tussen 10 en 14 oktober New Fall Festival plaats. Op het programma onder meer William Fitzsimmons, Apparat, Nils Frahm, Allah-Las, Sam Vance-Law en Roosevelt. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van New Fall Festival.


Duncan Laurence (Doornroosje)

Duncan Laurence (foto: Anne-Marie Kok)


Na het voor Nederland binnenhalen van het Eurovisie Songfestival door deze te winnen in Tel Aviv kwam Duncan Laurence met nieuw materiaal. Deze laat hij dan ook met alle plezier horen tijdens de tour die hij doet, Duncan is namelijk meer dan het nummer 'Arcade' die hem de winst opleverde. Op 10 oktober stond hij in Doornroosje te Nijmegen. Voor het volledige verslag van het concert van Duncan Laurence neem je hier een kijkje.


Nona (Bitterzoet)

Nona (foto: Rinse Fokkema)


Op 10 oktober stond Nona in Bitterzoet te Amsterdam om de release van haar debuutalbum te vieren. Bekijk ook het complete verslag van het concert.


Kiefer Sutherland (Melkweg)

Kiefer Sutherland (foto: Eva Wertheimer)


Hollywood-ster Kiefer Sutherland is behalve acteur ook muzikant. Op 10 oktober maakte hij zijn opwachting in de Melkweg. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het concert van Kiefer Sutherland in de Melkweg.


Roxeanne Hazes (Paradiso)

Roxeanne Hazes (foto: Britt Crooswijk)


Roxeanne Hazes is weer volop aan het touren. Zo stond ze op 11 oktober in een uitverkocht Paradiso met Wies in het voorprogramma. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden in Paradiso.


UB40 (AFAS Live)

UB40 (foto: Charles Batenburg)


De Britse reggae-formatie UB40 bestaat dit jaar 40 jaar. Om dit jubileum te vieren is de band aan het touren. Op 13 oktober was de AFAS Live in Amsterdam aan de beurt. Zie ook het volledige fotoverslag van de show in AFAS Live.


Brad Paisley (013)

Brad Paisley (foto: Rick van de Laar)


Eens moet een eerste keer zijn, zo ook voor Brad Paisley die voor het eerst in Nederland een optreden gaf. Op 11 oktober viel die primeur voor 013 om Brad te mogen ontvangen. Voor wie er niet bij was is hier een fotoverslag te bewonderen.


Lindsey Stirling (013)

Lindsey Stirling (foto: Marc de Jong)


Een uitverkochte 013 stond Lindsey Stirling te wachten op 10 oktober. De ballerina annex violiste speelt de show in het kader van haar Artemis Tour. Een fotoverslag vind je hier.

Afgelopen week waren we verder nog bij het concert van Why Don't We in 013.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.Summer Breeze 2020 news

EERSTE NAMEN SUMMER BREEZE EEN FEIT MET O.A. WHILE...Het Duitse metalfestival Summer Breeze heeft voor de 2020 editie de eerste...

ADE 2014 Amsterdam Dance Event

HEINEKEN VERBINDT ZICH DE KOMENDE VIJF JAAR OOK AAN ADE Heineken heeft bekend gemaakt dat het de samenwerking met het Amsterdam...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.