Into the Void start een crowdfunding via Kickstarter

Into the void
Into the Void start een crowdfunding via Kickstarter
Door larissapronk op 23 oktober 2019 - 15:01 1 Into the Void is een tweedaagse metalfestival dat elk jaar plaatsvindt in de venue Neushoorn in Leeuwarden. De eerste editie van Into the Void was in 2013.

Elk jaar zijn er grote namen te zien op het festival. Zo waren Amen Ra, Fu Manchu, Solstafir, Candlemass, God is an Astronaut, Conan, Monolord en Alcest deel van de line-up van de afgelopen jaren.

Aankomend jaar is het niet zeker of Into the Void door kan gaan. Doordat er steeds meer metalfestivals komen, wordt de concurrentie groot en is het voor hen steeds lastiger om het festival goed te laten lopen. Daarom zijn ze een crowdfunding gestart via Kickstarter om het festival in 2020 te realiseren. Ze hebben een doel van €20.000 en er is nu iets meer dan €400 gedoneerd. De link van de crowdfunding verloopt over 38 dagen. Een link naar de crowdfunding vind je hier.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief3voor12logo.jpg

EERSTE NAMEN SONG VAN HET JAAR FESTIVAL BEKEND MET...Vandaag zijn de eerste namen van de line-up voor het Song van het Jaar...

New Order - AFAS Live news1

IN THE PICTURE: O.A. AMF, RAMBLIN ROOTS, LEFT OF THE... Het festivalseizoen loopt langzaam ten einde, de concerten gaan wel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.