Tame Impala gaat in 2020 op tournee met nieuw album

review: Tame Impala - 29/1 - HMH
Tame Impala gaat in 2020 op tournee met nieuw album
Door johnnyd op 29 oktober 2019 - 12:30 1 Eindelijk witte rook uit het Tame Impala-kamp. Kevin Parker heeft aangekondigd dat zijn vierde album 'The Slow Rush' op Valentijnsdag 2020 zal verschijnen. De single 'It Might Be Time' is nu te beluisteren. Parker zegt in een Instagram-post ook zeker te gaan toeren met het album, al houdt hij de details daarvan nog even voor zich.

Tame Impala speelde in 2019 op Lowlands en Pukkelpop maar van het langverwachte nieuwe album ontbrak toen ieder spoor. Parker verontschuldigt zich op Instagram voor de lange stilte daarover. Hij was simpelweg nog niet tevreden met het materiaal en had meer tijd nodig. Afgelopen jaar verschenen al wel de songs 'Patience' en 'Borderline' die ook op 'The Slow Rush' staan.

Details over de tournee in 2020 zijn dus nog niet bekend, maar Parker verklapt alvast dat Tame Impala in Peru en Brazilië zal spelen. En 'waar je dan ook leeft in de wereld, want dit is alles wat ik wil doen de rest van mijn leven'.

Het vorige Tame Impala-album 'Currents' verscheen in 2015 en betekende de wereldwijde doorbraak voor de Australiërs. Op 14 februari krijgt die plaat met 'The Slow Rush' eindelijk een opvolger.


billie eilish

MAD COOL FESTIVAL STRIKT TAYLOR SWIFT, TWENTY ONE...Het Spaanse Mad Cool-festival heeft de eerste zes namen bekendgemaakt voor...

Transition Festival 2020 news

TRANSITION FESTIVAL MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND MET... Het Utrechtse Transition Festival heeft voor de 2020 editie de eerste namen...

REACTIES

geen avatar
di 29 okt 2019 19:06

eatsleeprave.. Ik sla eventjes over dan...super saaie band...Maar LL kom er maar in! Fave band van Eric.

 -1
Avatar Largegnolls
di 29 okt 2019 20:36

Largegnolls @ESR ... ik heb ze op RW gezien enkele jaren geleden en dat was zeker een feestje. De album-versies zijn zeker een stuk minder interessant dan de live-versies, maar ik kan het wel waarderen :)

 0
geen avatar
di 29 okt 2019 20:40

eatsleeprave.. Ik heb ze dus ook op Lowlands gezien, als afsluiter van het weekend, lees headliner. Toch kon het ons niet bekoren live. Maar goed dat kan altijd bij een live band. Op een festival is dat ook veel minder erg dan bij een los concert.

 -1
Avatar Haario
wo 30 okt 2019 11:19

Haario Zal wel de headliner van Best Kept Secret zijn toch?

 -1
geen avatar
ma 04 nov 2019 11:15

Rockingmonkey Haario schreef:
Zal wel de headliner van Best Kept Secret zijn toch?


Nee ik verwacht ze eigenlijk als headliner op DTRH .

Vind het trouwens wel echt een hele toffe band en een geweldige live-act.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.