In the picture: Take Root, Mildtfest, Trixie Whitley, Xzibit, Leprous, Herbie Hancock en meer

Trixie Whitley - Lanterenvenster news_groot
In the picture: Take Root, Mildtfest, Trixie Whitley, Xzibit, Leprous, Herbie Hancock...
Door Cartman91 op 06 november 2019 - 12:22 1 Het festivalseizoen loopt langzaam ten einde, de concerten gaan wel onverbiddelijk door. Bij deze optredens zijn regelmatig onze fotografen aanwezig om mooie kiekjes te maken. Hierbij dan ons wekelijkse overzicht, met deze week onder meer Take Root, Mildtfest, Trixie Whitley, Xzibit, Leprous, Herbie Hancock, Lisa Stansfield en meer.


Take Root (Groningen)

Drive By Truckers (foto: René Obdeijn)


Afgelopen week vond in Groningen het americana-festival Take Root plaats, met op het programma onder meer Josh Ritter, Lilly Hiatt, Lera Lynn, Son Volt, Caroline Spence en Drive By Truckers. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van Take Root.


Mildtfest (Eindhoven)

Boston Manor (foto: Joyce van Doorn)


Dit jaar bestaat Mildt, de vrijwilligersgroep van poppodium Dynamo in Eindhoven vijf jaar. Om dat te vieren is er een festival georganiseerd. Op het programma stonden o.a. Real Friends, The Spvrk, Grayscale, Bony Macaroni en Boston Manor. Voor het volledige verslag van Mildtfest neem je hier een kijkje.


Trixie Whitley (LantarenVenster)

Trixie Whitley (foto: Marc de Jong)


Met de Fall/Winter tour stond de Amerikaans-Belgische Trixie Whitley op 3 november in de Rotterdamse LanterenVenster. Bekijk ook het complete verslag van het concert.


Xzibit (Metropool Enschede)

Xzibit (foto: Filip Heidinga)


De Amerikaanse west coast rapper Xzibit deed afgelopen maand een aardige tour door Nederland, met shows in onder meer Hedon, Podium Victorie en meest recent in de Metropool locatie te Enschede. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het concert van Xzibit in de Metropool te Enschede.


Leprous (Hedon)

Leprous (foto: Nico Reinders)


Met een nieuw album op zak stond de Noorse band Leprous afgelopen week in Hedon te Zwolle. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden in Hedon.


Herbie Hancock (TivoliVredenburg)

Herbie Hancock (foto: Bernard Bodt)


De Amerikaanse jazzpianist Herbie Hancock bewees in een uitverkocht TivoliVredenburg dat jazz nog altijd springlevend is. Zie ook het volledige fotoverslag van de show in TivoliVredenburg.


Lisa Stansfield (TivoliVredenburg)

Lisa Stansfield (foto: Bernard Bodt)


Dat de Britse Lisa Stansfield nog altijd populair is bleek wel uit een uitverkochte Tivolivredenburg afgelopen week. Voor wie er niet bij was is hier een fotoverslag te bewonderen.


Sheila E. (Gebr. De Nobel)

Sheila E. (foto: Maarten Ederveen)


Sheila E. is een percussioniste, drummer en zangeres. In het verleden heeft ze samengewerkt met wijlen Prince. Op 2 november stond ze in Gebr. De Nobel te Leiden. Een fotoverslag vind je hier.


Royal Republic (Effenaar)

Royal Republic (foto: Emily Parry)


Rockband Royal Republic uit Zweden stond op de eerste dag van deze maand in een goed gevulde Effenaar. Zie het volledige fotoverslag van Royal Republic in de Effenaar.


Afgelopen week waren we verder nog bij concerten van Lauv in Paradiso, Psychedelic Porn Crumpets in Bitterzoet, Trijntje Oosterhuis in Grenswerk en Plested in Paradiso Noord.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.Iron Maiden1

IRON MAIDEN IN 2020 OP GRASPOP EN BOSPOP-TERREINVolgend jaar landt Iron Maiden weer in Nederland en België. De Engelse...

Wies

LAATSTE NAMEN POPRONDE AMSTERDAM BEKEND MET O.A.... Na 11 weken touren door heel Nederland komt op zaterdag 30 november een eind...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.