Motel Mozaïque bevestigt eerste namen komende editie o.a. Eefje de Visser, Destroyer en Squid

Destroyer
Motel Mozaïque bevestigt eerste namen komende editie o.a. Eefje de Visser, Destroyer en...
Door larissapronk op 13 november 2019 - 12:01 1 Motel Mozaïque bevestigt de eerste namen voor MOMO 2020. MOMO is een festival dat plaats vindt van 16 tot en met 18 april in 7 verschillende venues in de binnenstad van Rotterdam. Komend jaar krijgt het festival zijn 20e editie. De aanstaande editie wordt, voor het eerst, geopend in de iconische Maassilo waarin alle facetten van MOMO aan bod komen; music, performance & art.

De eerste 17 namen die vandaag zijn bevestigd zijn: Eefje de Visser, Destroyer, Squid, YĪN YĪN, Velvet Negroni, Kampire, Pregoblin, Big Society, Dry Cleaning, Leif Vollebekk, The Goa Express, Resavoir, Dana Gavanski, Lankum, LO-FI LE-VI, Greentea Peng en MC Yallah & Debmaster.

Voor de ultieme MOMO-ervaring is er het Art Motel. Bezoekers kunnen er voor kiezen te slapen in het MOMO Art Motel. Dit jaar werkt Motel Mozaïque samen met Culture Campsite, een stadscamping langs de Maas. Bezoekers slapen in kunstwerken die fungeren als slaapkamers, gebouwd uit volledige gerecyclede materialen. Op locatie zijn alle voorzieningen aanwezig, van een mogelijkheid voor het maken van een kampvuur tot douchevoorzieningen. De kamers zijn vanaf vrijdag 15 november te boeken.

Earlybird tickets kosten tussen de €22,- en €37,- en gaan aankomende vrijdag 15 november om 11:00 uur in verkoop. Tickets voor MOMO 2020 koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor MOMO 2020 begint.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefWacken Open Air 2020 news

VIJFTAL NIEUWE NAMEN VOOR WACKEN OPEN AIR O.A....Het Duitse festival Wacken Open Air heeft vandaag vijf namen aan de line-up...

Pinkpop 2020 news1

EERSTE NAMEN PINKPOP 2020: RED HOT CHILI PEPPERS,... Het was gisteren al aangekondigd. Pinkpop maakt vanochtend de eerste namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.