Kensington, Krezip en meer voor Strandfestival Zand

review: Kensington - 22/11 - Ziggo Dome Kensington
Kensington, Krezip en meer voor Strandfestival Zand
Door RobZ op 19 november 2019 - 10:181Strandfestival ZAND heeft de eerste namen bekendgemaakt van de 13e editie van het zomerfestival. Op zaterdag 22 augustus 2020 staan in ieder geval Krezip, Kraantje Pappie, Snelle en Kensington op het strand van Almere. Later worden er meer namen bekend gemaakt.

Voor zowel Kensington als Krezip is het de eerste festivalbevestiging van het komende seizoen. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat deze acts komende zomer op veel Nederlandse festivals te zien zullen zijn. In december staat Kensington driemaal in een uitverkochte Ziggo Dome. Krezip heeft afgelopen oktober eenzelfde hoeveelheid Ziggo Domes volgespeeld.

Vorig jaar kende Strandfestival Zand een uitverkochte editie met onder andere Guus Meeuwis, Maan, Andre Hazes Jr. en Snollebollekes op het affiche.

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers. De kaartverkoop is inmiddels gestart via deze link. Een kaart voor Strandfestival Zand kost je op dit moment 37,50. Als de early birds uitverkocht zijn, dan wordt dit 42,50 euro.

Natuurlijk houden we je op de hoogte van al het nieuws rondom Strandfestival Zand. Hier check je al onze Strandfestival Zand 2020 informatie.
Bestel tickets Strandfestival ZAND 2020
Tickets Strandfestival ZAND 2020
Strandfestival ZAND 2020
€ 37,50
benny sings

ESNS KOMT MET TIEN NIEUWE NOORDERSLAG-NAMEN, O.A....Het programma voor de Noorderslag -zaterdag in Groningen begint steeds meer...

Glastonbury 2020 news

GLASTONBURY BEVESTIGT PAUL MCCARTNEY Zojuist is bekend gemaakt dat het Britse festival Glastonbury de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.