The Script, Kensington, Passenger en Iggy Pop naar Groningen voor Stadspark Live

Iggy Pop
The Script, Kensington, Passenger en Iggy Pop naar Groningen voor Stadspark Live
Door RobZ op 21 november 2019 - 14:321Op 20 juni 2020 vindt de tweede editie van Stadspark Live plaats op de drafbaan van het Stadspark in Groningen. Met The Script, Kensington, Iggy Pop en Passenger worden vandaag de eerste 4 acts voor deze editie bekendgemaakt. Naast deze 4 acts worden binnenkort nog 2 namen aangekondigd om het muzikale programma rond te maken voor Stadspark Live 2020.

Eén podium, zes populaire acts en een spannende randprogrammering vormen opnieuw de ingrediënten van Stadspark Live voor een prachtige dag in het Groningse Stadspark.

Niemand minder dan Sting was de headliner van de allereerste editie van Stadspark Live, op 22 juni 2019. Met Anouk, The Specials, Tom Odell, Ronnie Flex & Deuxperience en Daniël Lohues op het podium werd het een geslaagde en uitverkochte festivaldag. Natuurlijk was Festivalinfo aanwezig. Dit leverde dit fotoverslag op.

De kaartverkoop voor Stadspark Live 2020 start op zaterdag 23 november om 10:00 uur. Via deze link koop je tickets voor Stadspark Live 2020. Een ticket gaat 59,50 euro kosten. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen. Hier stel je een ticketreminder in.

BESTEL GELIJK JE FESTIVALTICKETS
Bestel tickets Stadspark Live  2020
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
Stadspark Live 2020 - Ticket De Luxe
Stadspark Live 2020
€ 59,50
Oh Wonder 1

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. PINKPOP, HARRY...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Paaspop 2020 news

NOG EENS TIEN NIEUWE NAMEN VOOR PAASPOP O.A. DUNCAN... Het is pas twee dagen na de eerste aankondiging, maar Paaspop kondigt weer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.