Twenty One Pilots, Foals en Floating Points naar Roemeense Electric Castle-festival

foalsdtrh
Twenty One Pilots, Foals en Floating Points naar Roemeense Electric Castle-festival
Door johnnyd op 03 december 2019 - 13:03 1 Het Roemeense Electric Castle-festival heeft de eerste namen voor 2020 aangekondigd. Onder meer Twenty One Pilots, Foals en Floating Points komen naar het festival dat van 15 tot en met 19 juli wordt gehouden in de stad Cluj-Napoca. Vorig jaar was Electric Castle met meer dan 50.000 bezoekers per dag uitverkocht.

Electric Castle presenteert naast muziek ook new media installaties, film en audiovisuele werken. Muzikaal gaat het festival voor een eclectische en verrassende line-up.

Dit zijn de tot nu toe bevestigde namen: Twenty One Pilots, Foals, Floating Points, Amon Tobin, Tycho, The Neighbourhood, Fisher, Rezz, Zhu, Purple Disco Machine, High Contrast en Camo & Krooked.

In het New Media Castle is aandacht voor de audiovisuele werken van Robert Henke, James Clar en Claire Hentschker.

Het festivalterrein ligt rondom het schilderachtige kasteel van Banffy. Vijfdaagse festivaltickets zijn te koop voor 115 euro en die kun je hier bestellen.
Bestel tickets Electric Castle 2020
Tickets Electric Castle 2020
Electric Castle 2020
€ 115,00
Within Temptation

WITHIN TEMPTATION, THE DARKNESS EN SNELLE ONDER...Het Zeeuwse Vestrock heeft de eerste namen voor de elfde editie in 2020...

Fata Boom

STUKAFEST 2020 KONDIGT EERSTE NAMEN AAN MET O.A.... Stukafest kondigt de eerste namen aan voor de 2020-editie. Stukafest staat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.