Isle of Wight maakt eerste 2020-namen bekend, o.a. Lionel Richie, Lewis Capaldi en Snow Patrol

review: Pinkpop 2016 - Zondag Lionel Richie
Isle of Wight maakt eerste 2020-namen bekend, o.a. Lionel Richie, Lewis Capaldi en Snow...
Door larissapronk op 03 december 2019 - 14:17 1 Het Britse Isle of Wight Festival maakt de eerste namen bekend voor de 2020-editie. Die wordt van 11 tot en met 14 juni gehouden op het gelijknamige eiland.

Op de eerste dag zullen de Happy Mondays, Sigma en Maisie Pieters te zien zijn.

Op de vrijdag zijn Lionel Richie, Lewis Capaldi, Pete Tong, Becky Hill, Primal Scream, Shed Seven en The Manor tot nu toe de bevestigde namen.

De artiesten die op de zaterdag zullen optreden zijn: Snow Patrol, The Chemical Brothers, Sam Fender, James Arthur, Kaiser Chiefs, Example en JC Stewart.

Op de laatste dag zullen Duran Duran, Supergrass en Dido te zien zijn.

De eerste editie van Isle of Wight werd al in 1968 gehouden (headliner: Jefferson Airplane) maar na drie jaar hield het op te bestaan. Sinds 2002 is Isle Of Wight weer terug en de laatste jaren brengt het meer dan 90.000 muziekfans op de been.

Reguliere tickets kosten tussen de £145 en £185 en gaan aankomende vrijdag 6 december om 9:00 uur GMT in de verkoop (10:00 uur in Nederland). Kaarten voor Isle of Wight Festival koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Isle of Wight Festival begint.twenty one pilots

TWENTY ONE PILOTS BEVESTIGD VOOR ROCK WERCHTER Een nieuwe aankondiging voor Rock Werchter: Twenty One Pilots is toegevoegd...

Within Temptation

WITHIN TEMPTATION, THE DARKNESS EN SNELLE ONDER... Het Zeeuwse Vestrock heeft de eerste namen voor de elfde editie in 2020...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.