Eurovisie Songfestival neemt maatregelen tegen zwarthandel

review: Duncan Laurence - 03/11 - Paard Duncan Laurence
Eurovisie Songfestival neemt maatregelen tegen zwarthandel
Door sjoertb op 05 december 2019 - 10:26 1 In 2020 strijkt het Eurovisie Songfestival neer in Rotterdam. Om zwarthandel tegen te gaan heeft de organisatie maatregelen aangekondigd. Tickets kunnen alleen op naam gekocht worden. Bij de ingang van de show wordt de identiteit van bezoekers gecontroleerd. Ook kunnen er per persoon maximaal vier kaarten gekocht worden. Daardoor kan er minder makkelijk massaal kaarten worden ingekocht en verkocht tegen een hogere prijs door zwarthandelaars.

De organisatie van het Songfestival raadt aan om alleen via officiële verkoopkanalen toegangsbewijzen te kopen (songfestival.nl en eurovision.tv). Op donderdag 12 december om 12.00 uur gaan de eerste kaarten in de verkoop.

De presentatie van het Eurovisie Songfestival 2020 is gisteravond bekendgemaakt: Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit.

Foto: Eurovisie Songfestival-winnaar Duncan Laurence in Paard door Larissa Pronk.Paaspop 2020 news

HELFT VAN PAASPOP 2020-TICKETS AL VERKOCHTDe helft van alle tickets voor Paaspop 2020 zijn al verkocht. Dit maakte de...

Rock Werchter 2020 news1

DERDE NAAM VOOR ROCK WERCHTER BEKEND: SYSTEM OF A DOWN Groot Werchter nieuws vandaag: Het festival maakt de derde naam bekend! Na...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.