Beyond Sensation in 2020 de opvolger van Sensation in de ArenA

beyond sensation
Beyond Sensation in 2020 de opvolger van Sensation in de ArenA
Door johnnyd op 10 december 2019 - 13:06 1 ID&T komt in 2020 met een opvolger van de legendarische Sensation-feesten. Op zaterdagnacht 4 juli wordt in de Johan Cruijff ArenA de eerste editie van Beyond Sensation gehouden. Het nieuwe concept is geïnspireerd door Sensation en moet een mix van live entertainment, show en spektakel worden.

Over het programma is nog niets bekend. Volgens ID&T is Beyond Sensation de proloog van iets groters. Het evenement op 4 juli zou een preview zijn van hoe de makers van Sensation de toekomst van live entertainment zien.

Sensation werd in 2000 voor het eerst gehouden in de Amsterdamse ArenA. Na de eerste editie verkocht het evenement jaarlijks uit. De laatste Sensation was in 2017, met Tïësto als afsluitende act.

Kaarten voor Beyond Sensation gaan media februari in de verkoop. Hier kun je terecht voor info over de ticketverkoop.
Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRock Am Ring news

DERTIG NIEUWE NAMEN ROCK AM RING EN ROCK IM PARK,...Vandaag zijn er dertig nieuwe acts bevestigd voor de jubileumedities van Rock...

Lovebox 2018 news

NIEUWE NAMEN VOOR LONDENSE LOVEBOX FESTIVAL, O.A.... Vandaag heeft het Lovebox Festival nieuwe namen bekendgemaakt voor de editie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.