Nieuwe namen Bospop 2020: o.a. Lionel Richie, Sting, Beth Hart en Kensington

Lionel Richie
Nieuwe namen Bospop 2020: o.a. Lionel Richie, Sting, Beth Hart en Kensington
Door larissapronk op 12 december 2019 - 11:36 1 De nieuwe namen voor Bospop 2020 zijn bekend. Eerder vandaag werd Sting al als eerste headliner aangekondigd. Nu zijn er nog 24 nieuwe namen aan de line-up toegevoegd voor de 40e editie van het festival.

De line-up ziet er nu als volgt uit:

Op vrijdag zullen artiesten als Sting, Melissa Etheridge, The Revolution, White Lies, Jett Rebel en The Record Company te zien zijn.

Lionel Richie, Joe Bonamassa, De Dijk, Heather Nova, Natasha Bedingfield, Stahlzeit, Tim Montana en Gin Lady gaan op zaterdag optreden.

Op de laatste dag zullen Kensington, Beth Hart, Passenger, BLØF, Seasick Steve, Walter Trout Band, Allman Betts Band, Yola, Larkin Poe, The Steel Woods en Robert Jon & The Wreck aanwezig zijn.

Bospop is een driedaagse muziekfestival dat plaats vindt van 10 tot en met 12 juli in Weert in Nederland. Op Bospop treden tientallen internationale artiesten op, verdeeld over twee podia.

Dagkaarten voor Bospop kosten €75,-, zaterdag en zondag tickets kosten €130,- en 3-dagen tickets zijn verkrijgbaar voor €175,-. Kaarten gaan aankomende zaterdag 14 december om 10:00 uur in de verkoop. Tickets voor Bospop 2020 koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Bospop festival begint.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrieflil kleine

LIL KLEINE, DONNIE EN DOPEBWOY NAAR NIEUW URBAN...In het voorjaar vindt er een nieuw urban festival plaats. Op WATISNOW vind...

sting

STING IN 2020 OOK NAAR NEDERLAND EN LUXEMBURG Sting komt in 2020 naar Nederland en Luxemburg. Op 2 juli zal hij een show...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.