Klomppop maakt eerste namen bekend met o.a. Navarone, Roxeanne Hazes en The Dirty Daddies

Roxeanne Hazes
Klomppop maakt eerste namen bekend met o.a. Navarone, Roxeanne Hazes en The Dirty Daddies
Door larissapronk op 13 december 2019 - 13:03 1 Klomppop maakt de eerste zes namen bekend. Klomppop is een driedaagse evenement dat plaatsvindt in het pinksterweekend van 2020 in Sportpark De Fazant in Ovezande. Op vrijdagavond is de finale van talentcompetitie Spectra. Op zondag is het straattheatermiddag.

Van vrijdag 29 tot zondag 31 mei zullen Navarone, Roxeanne Hazes, The Dirty Daddies, Het Gezelschap, SHHT en The Guru Guru aanwezig zijn.

Vandaag gaan er een beperkt aantal early bird-weekendtickets in de verkoop voor €26,50. Zodra deze op zijn, start de verkoop van de reguliere weekendtickets. Deze kosten €32,50. Ook gaan dan de dagkaarten voor vrijdag (€12,50) en zaterdag (€22,50) in de verkoop. Er is geen voorverkoop voor de dagkaarten van zondag. Ze zijn alleen verkrijgbaar als onderdeel van de weekendtickets. Aan de kassa kosten de dagkaarten voor zondag €4,-. Kinderen tot en met 12 jaar mogen op vrijdag en zaterdag gratis naar binnen. Op zondag is dit vanaf 8 jaar.

Tickets voor Klomppop 2020 koop je hier.


Pinkpop 2020 news6

DERDE HEADLINER PINKPOP BEKEND GEMAAKT: GUNS N' ROSESEr is weer groot Pinkpop nieuws te melden, zo vlak voor het weekend! Vandaag...

Dokk'em Open Air 2019 news

DEATH ANGEL EN HIGH ON FIRE VOEGEN ZICH BIJ DOKK'EM... De twee Amerikaanse metalbands, Death Angel en High On Fire zijn aan de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.