Eerste 16 namen Tuckerville 2020 o.a. Guus Meeuwis, Krezip en Danny Vera

Guus Meeuwis
Eerste 16 namen Tuckerville 2020 o.a. Guus Meeuwis, Krezip en Danny Vera
Door larissapronk op 18 december 2019 - 10:45 1 Vandaag maakt zangeres Ilse DeLange de eerste namen bekend voor de line-up van de 2020 editie van Tuckerville. Tuckerville is een festival dat plaatsvindt op 12 september in Rutbeek in Enschede. Tijdens het festival zal er veel popmuziek te horen zijn met een link naar folk, americana, roots en country.

De eerste namen die toegevoegd zijn aan de line-up van de vierde editie van het Twentse festival zijn: Guus Meeuwis, Krezip, Ilse DeLange, Danny Vera, Suzan & Freek, Christopher Paul Stelling, Daniel Donato, DeWolff, Ida Mae, Joe Buck, Mercy John, Michelle David & The Gospel Sessions, The Hillbilly Moonshiners, Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen, Hannah Mae en De Rooie Jager.

De komende maanden zullen er nog meer optredende artiesten bekend gemaakt worden.

Tickets voor het festival gaan aanstaande zaterdag 21 december om 10:00 uur in de verkoop en kosten tot en met 31 december €54,- (exclusief servicekosten). Vanaf 1 januari betaal je €64,- (exclusief servicekosten). Kaarten voor Tuckerville koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Tuckerville begint.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Anouk

HEADLINERS JUBILEUMEDITIE DUTCH VALLEY BEKEND O.A.... Anouk, André Hazes en Broederliefde zijn de headliners op Dutch Valley....

IJzeren Podiumdieren

GENOMINEERDEN IJZEREN PODIUMDIEREN 2019 BEKEND De Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) heeft de nominaties...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.