Booster Festival maakt eerste vier namen bekend met o.a. Foxlane en Rixle Blue

Foxlane
Booster Festival maakt eerste vier namen bekend met o.a. Foxlane en Rixle Blue
Door larissapronk op 18 december 2019 - 11:47 1 Booster Festival is een gratis showcasefestival waar Oost-Nederlands talent een podium krijgt en kennis op kan doen. Het festival vindt plaats op 4 april in Enschede. Vandaag maken ze de eerste vier namen bekend die te zien zullen zijn bij de 2020 editie.

Uit meer dan 170 aanmeldingen zijn de eerste namen gekozen voor de Booster Showcase. De eerste vier acts die te zien zullen zijn op zaterdag 4 april zijn: Foxlane, Rixle Blue, Johnny Loves Me en Vault.

Voorheen speelden artiesten als Jeangu Macrooy, Mr. Weazley, Tricklebolt, Lovers & Lions, A Mili en No Wow op Booster.

Ook zal er dit jaar weer een conference plaatsvinden. Tijdens deze conference zullen muzikanten uit heel Nederland workshops, seminars en demospreekuren geven. Verder zullen er talentscouts aanwezig zijn om mee te praten, om je muziek aan te horen en om je plannen te bespreken.

Tevens wordt tijdens het festival ook de Overijsselse Popprijs uitgereikt. Deze werden de afgelopen jaren gewonnen door onder andere Snelle, The Cool Quest en Jeangu Macrooy.

Het festival is gratis toegankelijk. Kaarten voor de conference kosten €7,50 en zijn al verkrijgbaar. Tickets voor de Booster Festival Conference koop je hier.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Grauzone logo

NIEUWE NAMEN VOOR GRAUZONE O.A. LOS BITCHOS, LEE...Het Haagse festival Grauzone heeft vandaag nieuwe namen bekend gemaakt. Nieuw...

Social Distortion

SJOCK FESTIVAL KOMT MET EERSTE TIEN NAMEN O.A.... De eerste tien namen voor Sjock festival zijn bekend gemaakt. Social...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.