Drie namen erbij voor CuliNESSE met onder andere Alain Clark

Alain Clark
Drie namen erbij voor CuliNESSE met onder andere Alain Clark
Door Cartman91 op 20 december 2019 - 12:36 1 Het Rotterdamse festival CuliNESSE bestaat komend jaar 10 jaar. Tijdens deze jubileum editie zal het festival een trip down memory lane maken. Dit doen ze door artiesten die al eens eerder op het festival stonden weer uit te nodigen.

Zo ook met de nieuwe aankondigingen: Alain Clark, Candy Dulfer en Dotan. Candy Dulfer zal op de donderdag van het festival spelen, Dotan op de vrijdag en tot slot Alain Clark op de zaterdag.

Eerder waren al namen als Anouk, Nielson, Van Dik Hout en Nick & Simon bekend gemaakt.

CuliNESSE is een muziekfestival en een culinair festival in één. Het festival vindt plaats van 27 t/m 29 augustus op het strand van Nesselande te Rotterdam.

Tickets zijn nog te verkrijgen, een dagkaartje kost je 30 euro. Voor een passe-partout ben je 70 euro kwijt. Aan een kidsticket ben je slechts 9,50 euro kwijt.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



We Love The 90's Outdoor 2020 news

TIENDE EDITIE WE LOVE THE 90'S OUTDOOR IN NIJMEGEN...Komend jaar blikt het festival We Love The 90's Outdoor alweer voor de tiende...

Down The Rabbit Hole sfeer

DEZE WEEK IN DE VOORVERKOOP: O.A. DOWN THE RABBIT... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.