Bonnaroo maakt line-up bekend: headliners Tool, Lizzo en Tame Impala, ook Altin Gün

Lana Del Rey door Nikki Smits
Bonnaroo maakt line-up bekend: headliners Tool, Lizzo en Tame Impala, ook Altin Gün
Door johnnyd op 07 januari 2020 - 16:02 1 Het Amerikaanse Bonnaroo-festival heeft de volledige line-up bekendgemaakt. Van 11 tot 14 juni zijn onder meer Tool, Lizzo, Tame Impala, Miley Cyrus en The 1975 in Manchester, Tennessee te zien.

Ook de naam van Altin Gün prijkt op de poster, het is na Coachella al de tweede aansprekende Amerikaanse festivalspot voor de Nederlandse band dit jaar.

Daarnaast spelen Lana Del Rey, Run The Jewels, Vampire Weekend, Young The Giant, Brittany Howard, Leon Bridges en Primus op Bonnaroo. Hierdoor is de kans bijna nihil dat één van deze acts op het gelijktijdig gehouden Best Kept Secret te zien zal zijn, ook Pinkpop (een weekend later) is erg onwaarschijnlijk.

De kaartverkoop van Bonnaroo begint komende donderdag 9 januari. Voor tickets en overige info kun je op de site van Bonnaroo terecht.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefSuzan & Freek

NIEUWE NAMEN VOOR STRANDFESTIVAL ZAND O.A. SUZAN &...Er zijn nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van Strandfestival ZAND....

Nina Kraviz

DGTL 2020 MAAKT LINE-UP IN ÉÉN KEER BEKEND MET O.A.... Onder meer Sven Väth, Nina Kraviz en Acid Pauli komen naar DGTL 2020 , dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.