Calvin Harris naar Creamfields UK

Calvin harris
Calvin Harris naar Creamfields UK
Door larissapronk op 21 januari 2020 - 12:07 1 Calvin Harris zal op zaterdag 29 augustus optreden op Creamfields UK. Dit is vandaag bekend gemaakt. Creamfields UK is een jaarlijks terugkerend dance muziekfestival in Engeland. Het festival vindt plaats van 27 tot en met 30 augustus in Cheshire.

Adam Richard Wiles, beter bekend onder zijn artiestennaam Calvin Harris, is een Schotse singer-songwriter, dj en producer. Zijn debuutsingle 'Acceptable in the 80's' bereikte de 10 plaats op de Single-hitlijst in Engeland en werd ook veel op de Nederlandse radio gedraaid. Verder is hij bekend van hits als 'One Kiss', 'Promises', 'This Is What You Came For' en 'How Deep is Your Love'. Calvin Harris werkt veel samen met andere artiesten. Hij heeft samengewerkt met grote namen als Dua Lipa, Nicki Minaj, Kehlani, Ariana Grande, Frank Ocean en Migos.

Eerder werden Armin van Buuren, Pendulum TRINITY, Camelphat, The Chainsmokers en BICEP al bekend gemaakt voor Creamfields UK. Aankomende weken zullen er nog meer namen worden aangekondigd.

Dagtickets zijn verkrijgbaar vanaf 78 euro. Kaarten voor Creamfields UK koop je hier.Bestel tickets Creamfields 2020
Tickets Creamfields 2020
Creamfields 2020
€ 78,65 - 407,32
Kendrick Lamar

KENDRICK LAMAR ALS HEADLINER NAAR BST HYDE PARK 2020 Kendrick Lamar zal op zondag 5 juli als headliner optreden op American...

Oranjebloesem news

KONINGSDAG PROGRAMMA ORANJEBLOESEM BEKEND O.A DE... Oranjebloesem kondigt het programma aan van de zevende editie van het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.