Frenna, D-Block Europe, Tyga, Burna Boy en meer naar OH MY! Music Festival

Frenna
Frenna, D-Block Europe, Tyga, Burna Boy en meer naar OH MY! Music Festival
Door myrthehuisman op 22 januari 2020 - 12:55 1 De eerste namen voor komende editie van OH MY! Music Festival zijn onthuld. Burna Boy, A BOOGIE wit da Hoodie, Tyga, lil Durk, Fabolous, Naira Marley, Teni the entertainer, Ms Banks, D Block Europe en Frenna zullen op 18 juli te zien zijn tijdens het festival.

Eerdere edities van het festival vonden plaats in het Arenapark in Amsterdam. Het festival verhuist vanaf komende editie naar Almere Beach. De capaciteit van dit festivalterrein is groter dan in Amsterdam. Verdeeld over vier podia zal muziek vanuit verschillende muziekstromingen uit de urban scene te horen zijn. Dit jaar zal er ook voor het eerst een Silent Disco op het festivalterrein zijn.

Kaarten voor het festival zijn vanaf 27 januari 12:00 te verkrijgen. Voor een ticket betaal je €72,95. Tickets voor OH MY! Music Festival koop je via deze link.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sjock 2020 logo

ELF NIEUWE NAMEN VOOR SJOCK O.A. AGNOSTIC FRONT EN...Het oudste alternatieve festival van België, Sjock, heeft voor de komende...

Rewire 2020

NIEUWE NAMEN VOOR REWIRE 2020 O.A. ARCA, 33EMYBW,... Er zijn nieuwe namen aan de line-up van Rewire 2020 toegevoegd. 33EMYBW,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.