Nieuwe namen voor Welcome to The Village o.a Oh Sees, Kevin Morby en Ares

review: OH SEES - 07/09 - Paradiso
Nieuwe namen voor Welcome to The Village o.a Oh Sees, Kevin Morby en Ares
Door brittcrooswijk op 27 januari 2020 - 10:03 1 Vandaag kondigt Welcome to The Village nieuwe namen aan die op het festival optreden. Het muziekfestival vindt plaats van 17 tot en met 19 juli op Recreatieterrein de Groene Ster bij Leeuwarden.

De nieuwe namen op de festivalposter zijn: Oh Sees, Kevin Morby, Cate le Bon, Ares, Tim Knol & Blue Grass Boogiemen, Psychedelic Porn Crumpets en Onipa. Eerder waren al namen als De staat, Temples, Sports Team en Zwangere Guy aangekondigd.

Reguliere kaarten voor het WTTV20 kosten €87,- en zijn al verkrijgbaar. Tickets voor Welcome To The Village koop je hier.

Oh Sees staat op 16 juli ook met een optreden in de grote zaal van Paradiso. Tickets voor dit concert kosten €25,50 en zijn per direct in de verkoop gegaan.Tickets voor het concert van Oh Sees in Paradiso koop je via deze link.


Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



de likt

DE LIKT, ARNOLD VEEMAN, FENNA FICTION EN MEER NAAR...Vandaag is de line-up van Grasnapolsky 2020 uitgebreid. Arnold Veeman, Chibi...

Rock Werchter 2020 news

ROCK WERCHTER KOMT MET NIEUWE BEVESTIGINGEN O.A.... Afgelopen woensdagavond werd bekend dat The Strokes naar Rock Werchter...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.