Into The Great Wide Open maakt eerste deel van de line-up bekend

review: Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis Spinvis
Into The Great Wide Open maakt eerste deel van de line-up bekend
Door myrthehuisman op 29 januari 2020 - 10:19 1 Het eerste deel van de line up van het festival Into The Great Wide Open is zojuist bekendgemaakt.

Spinvis, Weval, Raymond van het Groenewoud, Lankum, Akwasi, Togo All Stars, Vagabon en Sinead O'Brien reizen allemaal af naar Vlieland om tijdens Into The Great Wide Open op te treden. Naast de eerste namen van het muziekprogramma, zijn ook de eerste namen voor het kunstprogramma naar buiten gebracht namelijk Rob Sweere, Sophia Bulgakova en Stefano Murgia. Meer namen volgen binnenkort.

De kaartverkoop voor het festival start 1 februari 12:00. Tickets voor het festival koop je via deze link. Voor een ticket voor iemand van 4 tot 17 jaar betaal je €28. Ben je 18 jaar en ouder? Dan ben je €158 kwijt.

Het festival komt dit jaar met een initiatief genaamd de Goede Reis. Op elk festival kaartje zit een toeslag van €5. Met die €5 wordt de reis van elke festivalbezoeker klimaatneutraal gemaakt.

Into The Great Wide Open wordt gehouden van 27 tot en met 30 augustus op Vlieland. Hier vind je al onze informatie over ITGWO 2020.Migos Offset

MIGOS OP LES ARDENTES 2020 Migos komen naar Les Ardentes 2020 . De groep bestaande uit, Offset,...

Snollebollekes

SNOLLEBOLLEKES KOMT MET EIGEN TOTAL LOSS FESTIVAL IN... Snollebollekes organiseert deze zomer voor het eerst een eigen festival....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.