Zwangere Guy, Africa Express, Carl Cox en AZF cureren line-up Dour Festival

review: Dour Festival 2015 - Vrijdag
Zwangere Guy, Africa Express, Carl Cox en AZF cureren line-up Dour Festival
Door myrthehuisman op 30 januari 2020 - 13:07 1 Vandaag is bekendgemaakt dat Zwangere Guy, African Express, Carl Cox en AZF de eerste festivaldag de line-up van vier podia zullen cureren tijdens komende editie van Dour Festival.

Aan Zwangere Guy de taak om de line-up voor de Boombox te maken. Het programma voor Red Bull Elektropedia ligt in handen van Carl Cox. African Express heeft het voor het zeggen bij het programma in La Petite Maison dans la Prairie. AZF mag bepalen over wie er in de nieuwste tent La Chaufferie te zien is. Hoe het programma er uit zal komen te zien wordt binnen enkele weken bekend gemaakt.

Dour festival wordt gehouden op 15, 16, 17, 18 en 19 juli in Dour, België. Onder andere Stormzy, A$AP Rocky en James Blake maken dit jaar deel uit van het festivalprogramma.

Tickets voor Dour Festival 2020 zijn al in de verkoop. Voor een dagticket betaal je €75. Een ticket voor alle vijf de festivaldagen kost je €170. Tickets voor Dour Festival vind je via deze link.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Childsplay

CHILDSPLAY EN MISS DJAX NAAR RIVERDALE FESTIVAL 2020]De eerste namen voor Riverdale Festival zijn bekend. Het festival wordt...

Creamfields

NIEUWE NAMEN CREAMFIELDS 2020: O.A. BASEMENT JAXX,... Creamfields heeft de line-up voor het festival in 2020 aangevuld. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.