Lentefabriek het gloednieuwe festival in Nijmegen

Lentefabriek news_groot
Lentefabriek het gloednieuwe festival in Nijmegen
Door Kalekidan1803 op 03 februari 2020 - 15:38 1 op 31 mei 2020 is het nieuwe festival Lentefabriek te bezoeken in De Vasim, Nijmegen. Het is de eerste editie van het festival waarin Latin, Urban en Afro samen op een plek worden gebracht.

Voor het festival werken vier organisaties samen om een succesvolle evenement neer te zetten.

Fiesta Macumba zal tijdens het festival ervoor zorgen dat de beste Latijns-Amerikaanse nummers gedraaid zullen worden. Chocolade zal voor de line up zorgen, wat op het moment nog bekend gemaakt zal moeten worden. Froday zal 31 mei een mix brengen van dansbare afrotunes. Smkmrkt verzorgt tijdens het festival het eten.
Lentefestival maakt binnenkort de eerste namen van de line-up bekend.

De kaartverkoop voor het festival begint vrijdag 7 februari om 11:00. De tickets zijn hier verkrijgbaar. Voor de kaartverkoop is het ook mogelijk om via deze link een reminder in te schakelen.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kingsland

KINGSLAND FESTIVAL IN AMSTERDAM, ROTTERDAM,...Onze Koning Willem-Alexander viert op 27 april alweer zijn 53ste verjaardag....

Studio Festivale

NIEUW FESTIVAL STUDIO FESTIVALE MAAKT STAGE-HOSTS... Nederland is weer een festival rijker. Op 20 juni vindt de eerste editie van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.