Snow Patrol naar Lokerse Feesten

review: Snow Patrol - 14-01 - Ziggo Dome Snow Patrol
Snow Patrol naar Lokerse Feesten
Door myrthehuisman op 06 februari 2020 - 10:15 1 Snow Patrol staat 3 augustus op de mainstage van de Lokerse Feesten. De band viert dit jaar hun 25ste verjaardag en viert dat met enkele exclusieve festival shows.

Je kan Snow Patrol kennen van het nummer 'Chasing Cars' of 'Just Say Yes'. De band bracht in 2019 het album 'Reworked' uit met daarop de single 'Time Won't Go Slowly'. In Nederland geeft de band samen met Kings of Leon op 26 juni een concert in het Zuiderpark in Den Haag.

Eerder werden Lionel Richie en Black Eyes Peas bevestigt voor de Lokerse Feesten. Het festival vindt dit jaar plaats van 31 juli t/m 9 augustus. De kaartverkoop is al gestart, voor een ticket betaal je €53. Koop hier je tickets voor de Lokerse Feesten 2020.






Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TW Classic 2020 news1

LINE-UP TW CLASSIC COMPLEET MET O.A KAISER CHIEFSTW Classic heeft vandaag met drie nieuwe namen de line-up voor de 2020 editie...

Legends Live news

LEGENDS LIVE FESTIVAL IN LOOSBROEK MAAKT EERSTE... Het Legends Live festival in Loosbroek heeft voor de komende editie de eerste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.