Roxeanne Hazes, Snelle, Kris Kross Amsterdam en Lucas & Steve ambassadeurs van de Vrijheid

review: Snelle - 23/11 - 013 Snelle
Roxeanne Hazes, Snelle, Kris Kross Amsterdam en Lucas & Steve ambassadeurs van de Vrijheid
Door Kalekidan1803 op 07 februari 2020 - 10:31 1 Roxeanne Hazes en Snelle zijn vernoemd tot Ambassadeurs van de Vrijheid. Daarom zullen zij op 5 mei door het land vliegen om op verschillende bevrijdingsfestivals op te treden. Ook Kris Kross Amsterdam en Lucas & Steve vliegen op 5 mei door Nederland om Bevrijdingsfestivals te bezoeken.

Dit jaar is er gekozen voor vier Ambassadeurs, omdat de bevrijding van Nederland tijdens de tweede wereldoorlog alweer 75 jaar geleden is. In de aanloop naar de festivals, vertellen de artiesten verhalen over oorlog en vrijheid.

Ook is het al bekend op welke festivals de artiesten een optreden gaan geven. Roxeanne Hazes gaat de Bevrijdingsfestivals in Den Haag, Amsterdam, Groningen en Friesland bezoeken, terwijl Snelle de Bevrijdingsfestivals in Limburg, Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland voor zijn rekening neemt. Lucas en Steve geven een optreden in Drenthe, Overijssel, Zuid-Holland en Zeeland. En als laatste treedt Kris Kross Amsterdam op in Den Haag, Flevoland, Haarlem en bij het concert op de Amstel.


Op 5 mei wordt in Nederland de vrijheid gevierd met een grote hoeveelheid gratis te bezoeken Bevrijdingsfestivals. De Ambassadeurs van de vrijheid vliegen met een helikopter een groot aantal van deze festivals langs om deze viering extra luister bij te zetten. De ambassadeur s van dit jaar volgen Maan, Kraantje Pappie en Sam Feldt op. Zij waren vorig jaar benoemd tot Ambassadeurs van de Vrijheid.






Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Copenhell 2020 news

23 NAMEN ERBIJ VOOR COPENHELL IN DENEMARKEN (O.A....Het Deense festival Copenhell, dat in de Deense hoofdstad plaatsvindt, heeft...

3 Doors Down

3 DOORS DOWN, MASTODON, RIVAL SONS, SKILLET EN MEER... Graspop voegt vandaag 16 nieuwe namen toe aan de line-up van de aankomende...

REACTIES

geen avatar
vr 07 feb 2020 15:59

eatsleeprave.. Ze kunnen echt niets beters verzinnen? Om mensen muzikaal te bevrijden?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.