Eerste golf van artiesten bekend voor Soenda Festival o.a. Sluwe Vos, Ross From Friends en Rebekah

Sluwe Vos & Sjamsoedin
Eerste golf van artiesten bekend voor Soenda Festival o.a. Sluwe Vos, Ross From Friends...
Door Kalekidan1803 op 07 februari 2020 - 16:34 1 De buiteneditie van Soenda Festival vindt dit jaar plaats op 23 mei in Park Ruigenhoek te Utrecht. Het festival maakt vandaag de eerste namen bekend. Voor de twaalfde editie van het elektronisch festival zijn er zowel nationale als internationale acts toegevoegd aan de line-up. Deze zullen spelen op een van de zes stages die Soenda kent.

Soenda bevestigt de komst van terugkerend artiest Rebekah, die in 2019 ook op de 11e editie van het festival aanwezig was. Maar ook Anetha, Fjaak, Max Cooper, Ross From Friends, N’TO , Attention Deficit Disorder, SHDW, Obscure Shape, De Sluwe Vos & Sjamsoedin, Roza Terenzi en KI/KI zijn aanwezig op Soenda 2020.

Vorig jaar waren naast Rebekah ook Âme, AnD en Speedy J de headliners van het festival. Soenda kondigt aan dat begin maart een volgende lading artiesten volgt.

De kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf €44,25 en zijn online al verkrijgbaar. Via deze link kan je een ticket voor het festival bemachtigen.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Chef'Special

CHEF'SPECIAL OOK NAAR PINKPOP 2020Het Pinkpop festival maakt vanochtend bekend dat Chef'Special komende...

decibelmeter

AANBEVOLEN MAXIMUM GELUIDSNIVEAU CONCERTEN EN... De NOS bericht vandaag dat de in podia en op festivals gehanteerde maximale...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.