Danny Vera naar Holland International Blues Festival

Danny Vera
Danny Vera naar Holland International Blues Festival
Door Kellyvermeer op 11 februari 2020 - 14:21 1 Donderdag 11 juni treedt Danny Vera op tijdens het Holland International Blues Festival. Met de toevoeging van Danny Vera is de line-up voor het Holland International Blues compleet.

Danny Vera begon ooit in een kroeg met optreden en groeide door naar de grote zalen en festivals. Uiteindelijk kreeg hij bekendheid door zijn optredens als huisband van Voetbal International. In 2019 heeft Danny zijn eerste hit gescoord met zijn nummer 'Rollercoaster'. Het nummer werd benoemd als Topsong bij Radio 2, Alarm Schijf op Qmusic en Harde Schijf op Radio 538. Als klap op de vuurpijl kwam 'Rollercoaster'op nummer 4 binnen in de top 2000.

Het programma van Holland International Blues festival er nu zo uit:

Donderdag 11 juni: Danny Vera, DeWolff, Curtis Salgado, Danielle Nicole, Southern Avenue.
Een losse donderdagticket regel je hier.

Vrijdag 12 juni: Beth Hart, Peter Frampton, Waylon & The Blizzards, Walter Trout, Hannah Wicklund and the Steppin Stones. Losse dagtickets voor de vrijdag zijn uitverkocht.

Zaterdag 13 juni: John Fogerty, King Solomon Hicks, Laurence Jones, The War and Treaty, Chris Cain. Een losse dagticket voor de zaterdag haal je hier.

Kaarten voor het hele weekend zijn nog beschikbaar. Daarvoor moet je hier zijn.

Het Holland International Blues festival vindt plaats op 11, 12 en 13 juni in Blues Village Grolloo. Een kaartje voor de donderdag kost je €35,-, voor een kaartje voor de vrijdag en zaterdag ben je €75,- kwijt en een 3-dagenkaart kost je €155,-. De kaartverkoop is in november van start gegaan.





Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Adam Beyer

AWAKENINGS PRESENTEERT DRUMCODE EN FCKNG SERIOUS Awakenings presenteert twee nieuwe evenementen die het oude Drumcode...

Sheck Wes

DJ SNAKE, SHECK WES, METRONOMY EN AGNOSTIC FRONT... Het Servische EXIT-festival heeft dertig nieuwe namen bekendgemaakt voor de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.