Electronic Family viert tiende en tevens laatste editie, eerste namen bekend gemaakt (o.a. Rank 1)

Markus Schulz
Electronic Family viert tiende en tevens laatste editie, eerste namen bekend gemaakt...
Door Cartman91 op 14 februari 2020 - 12:39 1 Trance festival Electronic Family wordt komende zomer voor de tiende keer gehouden. Deze jubileum-editie zal tevens meteen de laatste zijn, dit wordt dan groots gevierd. Het festival wil op het hoogtepunt stoppen.

Daarnaast zijn de eerste namen bekend gemaakt. Allen Watts, Ben Gold, Cosmic Gate, Jorn van Deynhoven, Markus Schulz, Rank 1 en Ruben de Ronde zullen in ieder geval proberen nog een keer een groot feest neer te zetten. Later komen er meer namen bij.

Electronic Family begon in 2010 als klein festival in het Amsterdamse Bos voor een klein groepje Trance liefhebbers. In die tien jaar tijd is het festival uitgegroeid tot het grootste outdoor Trance-festival van Europa. In het verleden hebben onder meer Ferry Corsten, Armin van Buuren en Above & Beyond op het podium van het festival gestaan.

Het festival wordt gehouden op het terrein van Autotron in Rosmalen, nabij Den Bosch. Tickets zijn nog te verkrijgen, een kaartje kost je 40 euro (inclusief servicekosten). Toegang tot het festival is 18+.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRock Werchter 2020 news4

LIANNE LA HAVAS, SAMPA THE GREAT, EEFJE DE...Het is weer vrijdag, 16:00 uur en dat kan maar één ding betekenen: Rock...

Klomppop news

NIEUWE NAMEN VOOR KLOMPPOP MET O.A. THOMAS AZIER,... Festival Klomppop in Ovezande heeft 15 namen aan de line-up toegevoegd. Nieuw...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.