Nieuwe namen voor ORANJE koningsdag met o.a. Nicky Romero en Yung Felix

review: Bevrijdingsfestival Utrecht 2019 Jonna Fraser
Nieuwe namen voor ORANJE koningsdag met o.a. Nicky Romero en Yung Felix
Door Kellyvermeer op 17 februari 2020 - 10:45 1 Het festival ORANJE Koningsdag heeft meer dan 25 nieuwe namen naar buiten gebracht voor de twee edities in Alkmaar en Amersfoort. In Alkmaar hebben ze Nicky Romero en Vunzige Deuntjes met Jonna Fraser, Chivv, Yung Felix, Henkie T, AFROBROS, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Bryan MG, IRWAN, Ballantine, Jahwin, Dieux Pere, Crayflax aan de line-up toegevoegd.

In Amersfoort hebben ze Bram Krikke, Kris Kross Amsterdam, Het Feest Team, Sick Individuals, Mesto en Vunzige Deuntjes Stage met Yung Felix, Henkie T, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Ballantine, Jahwin, Rockefellababe, Dieux Pere, George Felix toegevoegd aan de line-up. Eerde werd er al bekend gemaakt dat De Jeugd van Tegenwoordig, Bizzey, Wolter Kroes, Bassjackers, Donnie en La Fuente op het festival zullen performen.

ORANJE Koningsdag is een festival dat plaatsvindt op 27 april. Het festival vind plaats in Amersfoort en Alkmaar. Er komen meer dan 50 acts op 5 podia. Het festival is voor alle leeftijden.

De Super Early Bird tickets zijn uitverkocht, maar 20 februari start de tweede ronde met de verkoop van de Early Bird tickets. Reguliere tickets voor Alkmaar kosten €25,-. Voor Amersfoort kosten ze €22,50. Koop hier de tickets voor Alkmaar. Of ga je liever naar Amersfoort? Hier kan je de tickets kopen voor Amersfoort.
Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefKraantje Pappie

KRAANTJE PAPPIE EN MEER TOEGEVOEGD AAN LINE-UP 538...Voor het 538 koningsdag festival zijn er zojuist nieuwe artiesten bekend...

Rock Hard Festival news

BLUE ÖYSTER CULT, SUICIDAL ANGELS EN MEER NAAR ROCK... Het Duitse Rock Hard Festival heeft vandaag vijf namen voor de line-up bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.