Central Park Festival verhuist naar Park Transwijk

review: Central Park 2019 Di-rect
Central Park Festival verhuist naar Park Transwijk
Door Kellyvermeer op 19 februari 2020 - 12:35 1 Het Central Park Festival word dit jaar gehouden op een andere locatie dan voorgaande jaren. Voorheen werd het festival gehouden op Recreatiegebied Strijkviertel, maar vanaf dit jaar is het grootste stadspark van Utrecht, Park Transwijk de thuisbasis van het popfestival Central Park.

Het is altijd al een droom geweest van de organisatie om het festival in Park Transwijk te houden, maar aangezien het bekend is geworden dat op hun huidige locatie, Grasweide Strijkviertel een industrietrein zou worden ontwikkeld heeft de organisatie in overleg met de gemeente Utrecht besloten deze stap eerder te zetten.

De organisatie is blij dat het eindelijk gelukt is om op deze droomlocatie te mogen landen. Niet alleen omdat het een prachtige plek is, maar ook omdat het een plek is die makkelijk te bereiken is met het OV of de fiets.

Central Park is een groot openluchtfestival Utrecht en vind plaatst op zaterdag 23 mei. Er komen een hoop bekende namen uit de Nederlandse Popscene zoals DI-RECT, Nielson en Kensington. De tickets voor dit festival kosten €42.35. Koop hier je tickets voor het Central Park Festival.

Dour Festival 2020 news

DOUR FESTIVAL MAAKT NAMEN VOOR DE METAL-DAG BEKEND...Het Belgische Dour Festival heeft voor de metal-dag het programma bekend...

Daddy Yankee

EERSTE NAMEN VOOR ANTILIAANSE FEESTEN 2020 BEKEND:... De organisatie van de Antiliaanse Feesten heeft twee artiesten bekendgemaakt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.