Bevrijdingsfestival Utrecht presenteert eerste namen met o.a. Pip Blom, Sevn Alias en My Baby

Pip Blom
Bevrijdingsfestival Utrecht presenteert eerste namen met o.a. Pip Blom, Sevn Alias en...
Door Cartman91 op 21 februari 2020 - 12:20 1 Op 5 mei viert Nederland 75 jaar vrijheid, met allerlei bevrijdingsfeesten en -festivals door het land. Zo ook in Utrecht, waar een van de vaste edities van het officiële Bevrijdingsfestival plaatsvindt. Voor deze festivals worden jaarlijks ook ambassadeurs van de vrijheid aangewezen. Dit jaar zijn dat Roxeanne Hazes, Snelle, Kris Kross Amsterdam en Lucas & Steve.

Van dit rijtje namen zal alleen Snelle een optreden geven in Utrecht. Verder zijn vandaag de eerste namen voor de editie in de Domstad bekend gemaakt. Dit zijn dan Gian, Josbros, My Baby, Pip Blom, Real Derek, Retro de Luxe, Rumbaristas en Sevn Alias.

Het Bevrijdingsfestival vindt op 5 mei plaats in Park Transwijk te Utrecht, toegang tot het festival is zoals altijd gratis!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Squarepusher

DOUR FESTIVAL MAAKT 24 NIEUWE NAMEN BEKEND O.A....Dour festival heeft zojuist 24 nieuwe artiesten toegevoegd aan de line-up....

Chris Turner

NIEUW COMEDYFESTIVAL COMEDY STOP MAAKT EERSTE NAAM... Het nieuwe comedyfestival Comedy Stop heeft zijn eerste cabaretier bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.