Nieuw festival Studio Festivale maakt eerste namen bekend o.a. Claptone en Hot Since 82

Oliver Koletzki
Nieuw festival Studio Festivale maakt eerste namen bekend o.a. Claptone en Hot Since 82
Door Kalekidan1803 op 26 februari 2020 - 12:08 1 Het nieuwe festival Studio Festivale heeft zijn headliners en artiesten bekend gemaakt. Het festival is te bezoeken op 20 juni op landgoed Duynenwater bij Eersel.

De eerste namen voor het festival zijn Claptone, David Vunk, De La Swing, Fideles, Franky Rizardo, Frida, Hot Since 82, Joris Delacroix, Juan Sanchez, Klangkuenstler, Konstantin Sibold, Lucky Done Gone, Luke Slater, Luuk van Dijk, Miss Melera, Oliver Koletzki, Patrice Bäumel, Sandrien, Solardo, Tsepo en Wouter S.

Dit was de eerste golf aan namen voor het festival. Meer artiesten zullen na verloop van tijd bekend worden gemaakt.

Studio Festivale is een gloednieuw festival dat zich richt op muziek van de Nederlandse house-scene. Dit is ook terug te zien in de line-up. Naast muziek richt het festival zich ook op twee andere dingen namelijk eten en kunst. Tijdens het festival zullen er meerdere en verschillende soorten eetkraampjes staan. Op het gebied van kunst zal er op het festival ook veel te zien zijn.


De ticketverkoop voor het festival start op 27 februari om 12:00 uur. Early bird tickets worden aangeboden voor €39,-. Via deze link bestel je de tickets voor het festival.

Bestel tickets Studio Festivale 2020
Tickets Studio Festivale 2020
Studio Festivale 2020
freshtival 2020

FRESHTIVAL KOMT MET NIEUWE NAMEN O.A. STEVE AOKI,...Het Twentse festival Freshtival heeft een lijst met nieuwe namen aan de...

Chef's Special

THE GREAT ESCAPE VOEGT CHEF'SPECIAL, ALTIN GÜN EN... The Great Escape festival heeft vanochtend meer dan 100 nieuwe namen voor het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.