WOO HAH! voegt SiR, Trippie Redd en Smino toe aan line-up

Trippie Redd
WOO HAH! voegt SiR, Trippie Redd en Smino toe aan line-up
Door Kalekidan1803 op 26 februari 2020 - 13:42 1 Hiphop festival WOO HAH! heeft drie nieuwe artiesten toegevoegd aan haar programma. Het festival is te bezoeken van 10 tot en met 12 juli in Beekse Bergen, Hilvarenbeek.

SiR, Trippie Redd en Smino zijn de nieuwe toevoegingen aan de line-up voor het festival, heeft de organisatie zojuist op Instagram laten weten.

SiR is een Amerikaanse singer-songwriter die voor het eerst een optreden zal geven op het Nederlandse hip-hop festival. Eerder in het jaar zal hij voor een optreden zorgen in Paradiso Noord tijdens zijn "Summer Forever" tour. Hier zal hij zijn in 2019 uitgebrachte album "Chasing Summer" promoten.

Amerikaanse rapper Trippie Redd is dit jaar weer te zien op een van de velen podia van het festival. In 2019 bezocht hij WOO HAH! ook en liet hij een geweldige show achter voor zijn fans. Ook is hij eerder dit jaar te zien in Nederland. Zo geeft hij 2 april een show in de Melkweg en geeft hij aansluitend een extra show, omdat de ticketverkoop als een speer ging.

Rapper Smino is de meest recente toevoeging aan de line-up. De Amerikaanse rapper staat bekend door zijn mixtape "Smeezy Dot Com". Eerder in 2020 geeft hij een optreden in het Brusselse Botanique.

Nieuwe artiesten voor het festival worden volgende week bekend gemaakt.

De ticketverkoop is al aan de gang en kaartjes zijn te bestellen vanaf €59,-. Via de onderstaande links bestel je een ticket voor het festival.


dagticket vrijdag (€59)
dagticket zaterdag (€84)
dagticket zondag (€84)
weekendticket incl. campsite (€189)
weekendticket excl. campsite (€154)

Tweetaktnieuws

FESTIVAL TWEETAKT MAAKT EERSTE TIEN NAMEN BEKEND...Het Utrechtse Tweetakt Festival heeft zojuist de eerste tien namen bekend...

freshtival 2020

FRESHTIVAL KOMT MET NIEUWE NAMEN O.A. STEVE AOKI,... Het Twentse festival Freshtival heeft een lijst met nieuwe namen aan de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.