Dranouter voegt Flip Kowlier, Compact Disk Dummies, Willem Vermandere en Brihang toe

Compact Disk Dummies
Dranouter voegt Flip Kowlier, Compact Disk Dummies, Willem Vermandere en Brihang toe
Door Kalekidan1803 op 03 maart 2020 - 10:37 1 Het Dranouter Festival voegt nieuwe artiesten toe aan haar line-up. Het festival is te bezoeken van 7 tot en met 9 augustus in Dranouter, België.

De nieuwe namen voor het festival zijn Flip Kowlier, Compact Disk Dummies, Willem Vermandere en Brihang.

Singer-songwriter Flip Kowlier kiest Dranouter om zijn 20-jarige jubileum als artiest te vieren. In die tijd bracht hij 5 soloalbums uit die bij onze zuiderburen stuk voor stuk succesvol waren.

Folk-en kleinkunst-artiest Willem Vermandere viert zelfs zijn 50-jarige jubileum Op Dranouter. Hij bracht al in 1968 zijn debuutalbum 'Liedjes Van De Westhoek' uit.

Electropunk-band Compact Disk Dummies produceerde in 2016 het album 'Silver Souls' uit en is verder bekend als huisband van het Canvas-programma De Ideale Wereld. Het duo remixt ook werk van andere artiesten.

West-Vlaamse rapper Brihang bracht tot nu toe drie albums uit en brak door met 'Casco' uit 2019. Zijn single 'Steentje' geldt als een moderne klassieker, Brihang werd al genomineerd voor 6 MIA-awards.

Eerder kondigde Dranouter al Het Zesde Metaal, Bazart, Talisk, JigJam en The East Pointers aan.

De ticketverkoop voor het festival is al gestart. De kaartjes zijn te bestellen vanaf €79,-. Via deze link bestel je de tickets voor het festival.

Jehnny Beth

REWIRE VOEGT JEHNNY BETH TOE AAN LINE-UPZojuist is bekend gemaakt dat Rewire Jehnny Beth heeft toegevoegd aan de...

Pinkpop 2020 news

TIEN NIEUWE PINKPOP-NAMEN: O.A. BISHOP BRIGGS, SEA... Het Pinkpop -programma loopt al goed vol, vandaag heeft het oudste festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.