Soul Live Festival maakt nieuwe namen voor line-up bekend o.a. Joss Stone, Waylon

Waylon
Soul Live Festival maakt nieuwe namen voor line-up bekend o.a. Joss Stone, Waylon
Door Kalekidan1803 op 05 maart 2020 - 10:51 1 Soul Live festival wordt dit jaar voor de vierde keer gehouden. De organisatie heeft vandaag nieuwe artiesten voor het festival bekend gemaakt. Soul Live is te bezoeken op 5 september in De Pettelaarse Schans, ‘s-Hertogenbosch.

De nieuwe namen voor het festival zijn Joss Stone, Waylon, Al McKay’s Earth, Wind & Fire Experience, Samm Henshaw, Brandon Brown Collective, Steffen Morrison, David Dam en Soul Live Band.

Ook maakt de organisatie van het festival bekend welke dj's er op het festival komen draaien. Zo zijn Roog, Leroy Rey, Raywell, DJ Irwan Fullscale en Rob Manga te zien op het festival.

Op Soul Live is voornamelijk soul, funk, disco, soulful house en r&b muziek te horen. Het festival is voor 18 jaar en ouder te bezoeken.

De ticketverkoop voor Soul Live is al gestart. Via deze link kan je de tickets voor het festival bestellen.Ben Harper

CACTUS FESTIVAL VOEGT BEN HARPER & THE INNOCENT...Het Cactus Festival dat van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juli wordt...

Dido

LOKERSE FEESTEN BREIDT UIT MET DIDO, CRAIG DAVID,... De Lokerse Feesten hebben zes nieuwe namen aangekondigd voor de komende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.