Appelpop gaat dit jaar niet door, 2021 datum bekend gemaakt

Waterpop sfeer
Appelpop gaat dit jaar niet door, 2021 datum bekend gemaakt
Door Kellyvermeer op 27 maart 2020 - 13:47 1 Het gratis muziekfestival Appelpop gaat dit jaar niet door. Volgens organisator Stichting Muziekstad Tiel is het bedrijfsrisico door een combinatie van factoren te groot om het festival dit jaar doorgang te laten vinden. De 29ste editie van Appelpop zal op 10 en 11 september 2021 plaatsvinden.

De organisatie spreekt van een moeilijke beslissing. Door de huidige situatie met het Corona-virus is de nabije toekomst van het festival onzeker.

Appelpop is een gratis festival dat financieel voor de helft bestaat uit sponsoren. Zonder een gedeelte van de bijdragen zou het niet mogelijk zijn om het festival te organiseren. Ook zijn er vertragingen opgelopen tijdens de herinrichting van het festivalterrein door onder andere de hoogwater periodes.

Dit jaar (11 en 12 september) zouden onder meer Chef'Special, Di-rect, Guus Meeuwis, Roxeanne Hazes en The Dirty Daddies op het programma staan. Of zij er volgend jaar alsnog bij zijn is nog niet bekend.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona virus3

PRIMAVERA SOUND FESTIVAL BARCELONA VERPLAATST NAAR...De twintigste editie van het Primavera Sound festival in Barcelona wordt...

Elton John2

CORONA SPECIAL: OVERZICHT VAN LIVE-STREAM CONCERTEN... Normaal vind je op woensdag hier de rubriek 'In the picture', maar vanwege de...

REACTIES

geen avatar
vr 27 mrt 2020 22:08

eatsleeprave.. Gaan ze ADE 2021 ook aflassen uit voorzorg?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.