Vestrock 2020 krijgt geen doorgang, in 2021 een nieuwe editie

Sfeer festivalpubliek Mysteryland 2017
Vestrock 2020 krijgt geen doorgang, in 2021 een nieuwe editie
Door Kalekidan1803 op 31 maart 2020 - 11:48 1 Vestrock maakt zojuist bekend dat het festival niet door gaat op 5, 6 en 7 juni. Het festival keert in 2021 terug op 4, 5 en 6 juni. Dit omdat de afgekondigde maatregelen rondom het Covid-19 virus veel onzekerheid geven en een goede voorbereiding in de weg staan.

De organisatie heeft bekend gemaakt dat de tickets die voor dit jaar gekocht zijn geldig blijven voor de volgende editie en dat er ook een mogelijkheid is voor restitutie. Vestrock belooft hun uiterste best te doen om de aangekondigde programmering voor deze elfde editie door te schuiven naar editie 2021. Onder andere Within Temptation, Starsailor, The Darkness, Danny Vera en Snelle stonden op het programma van Vestrock 2020.

Vestrock wordt geannuleerd in strijd met het Covid-19 (Corona) virus. Op het moment is er nog veel onduidelijkheid hoelang dit nog zal duren. In ieder geval zijn tot 1 juni alle concerten en festivals in Nederland verboden. Dit heeft al gezorgd voor een waslijst aan afgelaste concerten en festivals.

Hozier9

CORONA SPECIAL: OVERZICHT VAN LIVE-STREAM CONCERTEN...Normaal vind je op woensdag hier de rubriek 'In the picture', maar vanwege de...

Corona virus3

PRIMAVERA SOUND FESTIVAL BARCELONA VERPLAATST NAAR... De twintigste editie van het Primavera Sound festival in Barcelona wordt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.