Festivalinfo steunt petitie #liefdevoormuzieknu en roept iedereen op te tekenen

Liefde voor Muziek
Festivalinfo steunt petitie #liefdevoormuzieknu en roept iedereen op te tekenen
Door RobZ op 20 mei 2020 - 11:31 1 Afgelopen jaren waren we gewend om met de Festivalinfo sites Nederland op de hoogte te houden van alles wat zich afspeelde op de festivalweides en poppodia.

Vanwege de coronacrisis verstomde op 12 maart van dit jaar de livemuziek (en dus ook onze sites) even onverwachts als abrupt. De livemuziekindustrie is één van de laatste branches die dit jaar weer op gang mag komen. Veel artiesten, gezonde bedrijven en ZZP’ers hebben daardoor geen omzet of inkomen meer. Tienduizenden banen en enorm veel knowhow dreigen verloren te gaan. Een economische catastrofe.

Wij denken dat het belangrijk is om de Nederlandse politiek te laten zien dat de Nederlandse live-muzieksector belangrijk is voor heel veel Nederlanders. Door de petitie van #liefdevoormuzieknu te ondertekenen, laat je weten dat live-muziek ook voor jou onmisbaar is. De organisatie van Liefde voor Muziek wil een flinke opbrengst aan digitale handtekeningen overhandigen aan de politiek in Den Haag. Meer informatie over de petitie vind je op de site Liefdevoormuziek.nu.

Hier vind je de mogelijkheid deze petitie te ondertekenen.Eindhoven Metal Meeting 2020 news

LINE-UP EINDHOVEN METAL MEETING COMPLEET MET O.A....Het Eindhovense indoorfestival Eindhoven Metal Meeting heeft voor de komende...

Pinkpop 2020 news

RED HOT CHILI PEPPERS IN 2021 OPNIEUW HEADLINER PINKPOP De Pinkpop-voorpret kan weer beginnen! Vandaag maakt het festival in...

REACTIES

Avatar skabuoy
wo 20 mei 2020 23:53

skabuoy (x) Gelezen en getekend.
(-) Meh.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.