Parkpop viert 40ste verjaardag met beeld en geluid

Parkpop sfeer
Parkpop viert 40ste verjaardag met beeld en geluid
Door Kellyvermeer op 11 juni 2020 - 16:54 1 Parkpop viert volgend jaar hun 40ste verjaardag. Het festival in Den Haag is al heel lang een van de grootste gratis te bezoeken festivals in Nederland. De afgelopen jaren is het festival gegroeid met een betaalde festivaldag (Parkpop Saturday Night) en Parkpop Downtown. Op 26 juni, de dag dat het Parkpop festivalweekend had moeten beginnen, trapt het festival het jubileumjaar af. Dit doen ze met een online tijdlijn waar 40 jaar beeld en geluid van Parkpop te zien is.

Op de site van 40 jaar Parkpop gaat een volledig overzicht komen van de afgelopen 39 edities. Met veel materiaal uit het eigen archief, maar ook van de bezoekers.

Naast de tijdlijn komt er op zondag 28 juni een speciaal project online. 'Parkpop: Together At Home'. Dit project is geïnspireerd op de mondiale uitzending van Global Citizen. Ook is het een speciale Haagse versie met bijdragen van Haagse artiesten.

De tijdlijn ter eren van 40 jaar Parkpop word op vrijdag 26 juni om 12:00 gelanceerd. Op zondag 28 juni om 13:00 begint de online uitzending van ‘Parkpop: Together At Home’. Dit is het tijdstip dat Parkpop normaal zou beginnen. ‘Parkpop: Together At Home’ wordt ook uitgezonden op RTV West.

Het is nog niet bekend gemaakt in welk weekend Parkpop in 2021 georganiseerd wordt. Hierover komt volgens de festivalorganisatie snel duidelijkheid.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Best Kept Secret 2020 news

ZEVENTIG NAMEN VOOR BEST KEPT SECRET 2021 O.A. JAMIE...Op de dag dat Best Kept Secret 2020 had moeten beginnen, maakt het festival...

Firenze Rocks news

FIRENZE ROCKS NEEMT GREEN DAY, RED HOT CHILI PEPPERS... Het Italiaanse festival Firenze Rocks kan dit jaar zoals bekend niet doorgaan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.