Nieuwe datum Eurovisie Songfestival 2021 bekend gemaakt

Eurovisie Songfestival 2020 news_groot
Nieuwe datum Eurovisie Songfestival 2021 bekend gemaakt
Door Cartman91 op 15 juni 2020 - 16:06 1 Het leek zo een mooi feestje te worden: na ruim 40 jaar won Nederland in 2019 eindelijk weer eens het Eurovisie Songfestival, waardoor het jaar erop (2020) Nederland zelf een editie mag organiseren. Na allerlei procedures werd Ahoy aangewezen als locatie en kwam Jeangu Macrooy uit de bus rollen als deelnemer namens Nederland. Later werd ook zijn deelnemende liedje, Grow, gepresenteerd.

Toen kwam het Coronavirus waarna alles ineens onzeker werd. Na een tijdje werd al bekend dat Nederland in 2021 nog een poging mag wagen om het Eurovisie Songfestival te presenteren, dat Jeangu de Nederlandse inzending blijft, evenals het presentatie-trio Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit én dat Ahoy als locatie behouden blijft.

Nu is er ook een datum voor de 2021 editie: van 18 t/m 21 mei zal Rotterdam het middelpunt van de aandacht zijn in de Europese muziekwereld. Tevens is bekend gemaakt dat het decor en de slogan Open Up behouden blijven.

Met de bekendmaking van de nieuwe datum is er voor tickethouders ook meer zekerheid. Mocht de nieuwe datum niet uitkomen dan kan je je kaartje retourneren.

Roskilde news

ROSKILDE FESTIVAL KONDIGT 32 NAMEN AAN VOOR 2021...Het Roskilde festival maakt vandaag maar liefst 32 nieuwe namen voor de...

Armin van Buuren

TOMORROWLAND AROUND THE WORLD MAAKT LINE-UP BEKEND... Het was al bekend dat Tomorrowland een digitale editie zou organiseren, die...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.