Nieuwe lijst namen voor Rock am Ring / Rock im Park o.a. Deftones, Weezer, Airbourne en Korn

Rock Am Ring news_groot
Nieuwe lijst namen voor Rock am Ring / Rock im Park o.a. Deftones, Weezer, Airbourne en...
Door RobZ op 24 juni 2020 - 10:03 1 Duits duo-festival Rock im Park en Rock am Ring verblijdt ons weer met een lijst rockende artiesten die in 2021 op de festivals zullen spelen. Twee weken geleden meldde de festivalorganisator al dat headliners Green Day, System of a Down en Volbeat naar het affiche van 2021 meegenomen konden worden. Daar komen dit keer Billy Talent, Broilers, Korn, Fall Out Boy, Deftones, The Offspring, Rea Garvey, Airbourne, Weezer, Bilderbuch, NF, Alan Walker, Powerwolf, Trettmann, Royal Republic, The Distillers en SSIO bij. Al deze artiesten spelen dus zowel op Rock am Ring als Rock im Park 2021.

Rock am Ring en Rock im Park vinden volgend jaar plaats van 11 tot en met 13 juni. Dit is het weekend dat in Nederland Best Kept Secret 2021 plaatsvindt. Het weekend erna staat Pinkpop 2021 op het progamma. Veel artiesten die op Rock am Ring / Rock im Park spelen staan ook op het festival in Landgraaf. Gisteren bevestigde Pinkpop al de komst van Deftones.

Mensen die naar Rock am Ring / Rock im Park willen, hadden eigenlijk al een ticket moeten kopen voor de festivals in 2020. De Duitse festivals zijn bezig met het omzetten van 2020 tickets naar 2021 tickets. Er is een mogelijkheid om geld terug te vragen, dus het is de verwachting dat er op termijn ook weer tickets voor Rock am Ring / Rock im Park 2021 beschikbaar komen.

Op onze Rock am Ring 2021 en Rock im Park 2021 festivalpagina's vind je precies welke acts op welk festival staan.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefCorona virus

NEDERLANDSE OVERHEID SCHRAPT MAXIMAAL AANTAL...Vanavond spreekt premier Rutte Nederland weer toe over de voortgang van de...

Pinkpop 2020 news

OOK DEFTONES TERUG OP AFFICHE PINKPOP IN 2021 Een korte update van de organisatie van Pinkpop. Afgelopen weekend had het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.