Milkshake Festival kleinschalig gehouden op dakterras van restaurant Bureau in Amsterdam

Milkshake Festival
Milkshake Festival kleinschalig gehouden op dakterras van restaurant Bureau in Amsterdam
Door Cartman91 op 24 juni 2020 - 12:50 1 Milkshake Festival zal in het weekend van 24 en 25 juli kleinschalig op het dakterras van restaurant Bureau in Amsterdam Nieuw-West gehouden worden.

Tijdens dat weekend zal tweemaal een diner en eenmaal een brunch in de stijl van het festival georganiseerd worden. Geheel volgens de RIVM-maatregelen mogen er tijdens een evenement maximaal 100 personen tegelijkertijd aanwezig zijn.

Onder de naam The Magic Milkshake Soiree kunnen een gelimiteerd aantal mensen alsnog een beetje Milkshake ervaren. De twee diners staan symbool voor de twee hoofdpodia van het festival: Supertoys en Vieze Poezendek. De brunch staat in het teken van de Totally Drag Brunch, met entertainment aan tafel.

Het oorspronkelijke Milkshake Festival zou op 25 en 26 juli plaats hebben gevonden op het Westergas-terrein. Het zou een succesvolle editie worden, want in februari kon het festival al melden helemaal uitverkocht te zijn. Hiermee was er gerekend op 18.000 bezoekers in totaal. Door het Coronavirus kon dit helaas niet doorgaan en moest er naar alternatieven gekeken worden zodra het mogelijk was.

Reserveren voor het driegangenmenu (inclusief drankje) in Milkshake-stijl kan per direct via de website van het Milkshake Festival. Een kaartje kost je 60 euro.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



bospopnews.jpg3

BOSPOP KONDIGT NAMEN AAN VOOR 2021 EDITIE O.A....Er zijn nieuwe namen toegevoegd aan de line-up voor Bospop 2021. Lionel...

Corona virus

NEDERLANDSE OVERHEID SCHRAPT MAXIMAAL AANTAL... Vanavond spreekt premier Rutte Nederland weer toe over de voortgang van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.