Organisatie van Leffingeleuren komt eenmalig met Open Air-editie in verband met het Coronavirus

LeffingeLeuren 2019 news_groot
Organisatie van Leffingeleuren komt eenmalig met Open Air-editie in verband met het...
Door Cartman91 op 03 juli 2020 - 13:54 1 Dit jaar is het wegens het Coronavirus onmogelijk om nog een festival te organiseren, zeker als de line-up uit internationale artiesten bestaat die van ver moeten komen. Dat is praktisch onhaalbaar en onmogelijk.

Zo dacht de organisatie van Leffingeleuren ook, die de editie van dit jaar in het water zag vallen. Daarmee kwam het idee om eenmalig een Open Air-editie te organiseren, in de buitenlucht dus.

Een festival buiten organiseren is minder riskant qua virusverspreiding dan indoor, bovendien mogen er bij een buitenevenement meer mensen aanwezig zijn. Het probleem van internationale artiesten blijft nog wel bestaan, vandaar dat er gekozen is om voornamelijk Belgische artiesten en artiesten uit buurlanden te programmeren.

Het festival zal gehouden worden op het vroegere Leffingeleurenplein, van 11 t/m 13 september. Meer details over het programma, ticketverkoop en -prijzen wordt eind deze maand (juli) bekend gemaakt.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rock Werchter 2020 news

DATUM EN EERSTE 21 NAMEN VOOR ROCK WERCHTER 2021...Afgelopen weekend had Rock Werchter 2020 plaats moeten vinden. Door de...

WOO HAH! 2020 logo

WOO HAH! BRENGT HET FESTIVALGEVOEL NAAR JE WOONKAMER... Op 10, 11 en 12 juli komt er een livestream gevuld met optredens, interviews,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.