STRAF_WERK komt met alternatief: De Zomer van SWF

De Zomer van SWF news_groot
STRAF_WERK komt met alternatief: De Zomer van SWF
Door Cartman91 op 15 juli 2020 - 14:06 1 Het STRAF_WERK festival komt vanwege het Coronavirus met een alternatief op het afgelaste festival. Onder de naam De Zomer van SWF wordt er op drie locaties op loopafstand van Amsterdam Sloterdijk een zomers terras gerealiseerd met een festival sfeer.

BRET, LOFI en Terras van de Nacht zullen terrassen met tafels plaatsen waar bezoekers verplicht aan moeten zitten. Zo kan je zittend genieten van een drankje én live-muziek.

Morgen (16 juli) start om 12 uur de voorverkoop, ingedeeld in losse kaarten en combitickets. De combitickets zijn onderverdeeld in vier categorieën. Tickets zijn alleen per twee of per vier te verkrijgen vanwege de opstelling van de tafels. Behalve de start van de kaartverkoop wordt op 16 juli ook het programma per locatie bekend gemaakt.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dynamo Metalfest 2021 news

2021 EDITIE DYNAMO METALFEST AANGEKONDIGD TIJDENS...Tijdens de livestream van Dynamo Metalfest in Eindhoven is de 2021 editie van...

Nova Rock (Oostenrijk) 2020 news

NOTHING BUT THIEVES, SOULFLY, RISE AGAINST EN MEER... Dit jaar kan het Oostenrijkse festival Nova Rock niet plaatsvinden wegens het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.