Bospop heeft toestemming gekregen voor vijf dagen festival in 2021

bospop
Bospop heeft toestemming gekregen voor vijf dagen festival in 2021
Door Cartman91 op 24 juli 2020 - 14:06 1 Normaal is Bospop in Weert een driedaagse festival. Door het Coronavirus kon de 2020 editie niet doorgaan. Deze is dan uitgesteld naar begin juli 2021.

Ter compensatie van het niet doorgaan van het festival dit jaar heeft het festival van de gemeente toestemming gekregen om in 2021 het festival uit te breiden naar vijf dagen! Of dit daadwerkelijk gaat gebeuren is nog maar de vraag. Dit is afhankelijk van de programmering. Mochten er veel grote bands op het programma komen te staan dan zal het waarschijnlijk vijf dagen duren. Zo laat Bospop-directeur Peter Verkennis weten.

Op het programma staan onder meer Sting, Lionel Richie, Kensington. Melissa Etheridge, White Lies, Roger Hodgson, Sinead O'Connor, Heather Nova, De Dijk en Beth Hart. Het volledige programma kan je hier bekijken. Vooralsnog zal Bospop van 9 t/m 11 juli plaatsvinden.

Tickets voor Bospop zijn al te verkrijgen. Een dagkaartje (vrijdag / zaterdag / zondag) kost je 78 euro. Voor een weekendticket ben je 133 euro kwijt.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefCorona virus1

STRENGERE CORONAMAATREGELEN ZOALS AVONDKLOK EN...Het gaat niet goed met het aantal corona-infecties in België. De Nationale...

Alcatraz Hard Rock & Metal Festival news

ALCATRAZ HARD ROCK & METAL FESTIVAL MAAKT EERSTE... Het Belgische Alcatraz Hard Rock & Metal Festival heeft de eerste 80...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.